Vorige week konden jullie al kennismaken met Timur, vandaag is het de beurt aan Nishant Thakoerdat!
 
Ook Nishant maakt sinds kort maand deel uit van het bestuur van Cloud Solutionz en zal als Coordinator Operations een wezenlijke bijdrage leveren aan het succes.
Als Coordinator Operations is Nishant verantwoordelijk voor het plannen, organiseren en beheren van activiteiten en middelen om projecten, processen of teams soepel en efficiënt te laten verlopen op de IT-afdeling.
 
‘Nishant is iemand die zich makkelijk kan aanpassen aan situaties, daarbij is hij proactief, positief, enthousiast en brengt hij enorm veel energie mee in het team. Met zijn achtergrond en ervaring kunnen we alleen maar blij zijn dat hij ons team is komen versterken’, aldus CEO Michael Sitaram.
 
Welkom bij Cloud Solutionz Nishant!
 
Wil jij met jouw organisatie naar de cloud toe, maar weet je niet waar je moet beginnen? Neem dan contact op Nishant! Bel 030 – 227 2310!