IT Beheer

Cloud Solutionz helpt bedrijven het ‘’moderne werken’’ mogelijk te maken, maar daarnaast vooral ook efficiënt en betrouwbaar te houden. IT beheer is hier een belangrijk onderdeel van!

Voor ons is het beheren van IT omgevingen hetgeen waar we dagelijks onze volle aandacht op richten. Dat vinden we belangrijk omdat de IT infrastructuur voor elk bedrijf dagelijks ondersteuning biedt bij de core business. Medewerkers zijn door een goed werkende IT infrastructuur in staat om op een zo laagdrempelig mogelijke wijze, belangrijk werk te verrichten.

Lees meer

IT Monitoring

Bij Cloud Solutionz kunnen we alle delen van de IT omgeving die we in beheer hebben monitoren om zo tot belangrijke inzichten te komen met betrekking tot IT optimalisatie.

Door proactief te monitoren kunnen we heel wat verstoringen in de omgeving voorkomen. Dit kan heel wat kosten besparen en zorgt ervoor dat er binnen de organisatie efficiënt doorgewerkt kan worden. Ook bespaar je zo heel wat interne frustratie over niet werkende systemen.

Lees meer

IT Skilled Servicedesk

Onze professionals van de IT Skilled Servicedesk werken dan wel op afstand, maar ze zijn altijd direct te bereiken wanneer jij hen nodig hebt. Ons service team is in ons eigen opleidingscentrum opgeleid en kent onze standaard IT bouwblokken als geen ander. Omdat jouw IT omgeving al wordt beheert op basis van deze standaard bouwblokken, zijn complexe vraagstukken of vervelende problemen altijd snel opgelost! 

Lees meer

IT Migratie

Een vernieuwde IT omgeving kan dan wel een stuk efficiënter zijn, maar de ‘’gebruikers’’ van de systemen moeten er ook efficiënter mee kunnen werken. Wij vinden ‘’adoptie’’ één van de belangrijkste onderdelen van het IT migratie proces. Het werken in een nieuwe IT omgeving in de cloud met nieuwe applicaties is voor veel mensen nog vrij nieuw en vergt op sommige vlakken een andere manier van werken. Voor ons is het van groot belang dat iedere gebruiker zijn of haar werk zo efficiënt en laagdrempelig mogelijk kan uitvoeren, iedere dag weer.

Lees meer

We Provide IT

Bij Cloud Solutionz werken we op basis van onze eigen standaard bouwblokken. Zo kunnen we er zeker van zijn dat we optimaal en efficiënt kunnen beheren. Hierdoor zijn we transparant in wat we allemaal doen en hoe de kosten hiervoor zijn opgebouwd. Dit in combinatie met jarenlange ervaring en gespecialiseerde kennis binnen ons team, maakt Cloud Solutionz uniek in de markt.