Modern Workplace

Onze moderne werkplek willen we het niet noemen, want bij Cloud Solutionz creëren we jullie moderne werkplek welke we afstemmen op jullie werkzaamheden, behoeften en medewerkers. Zo kan jouw gehele organisatie nog efficiënter en comfortabeler (samen)werken aan jullie core business. Samenwerken in de moderne werkplek doe je onderling met collega’s, maar ook met klanten, cliënten, relaties en leveranciers. Hoe, waar en wanneer jij zelf maar wilt! Een werkplek in de cloud is voor iedereen efficiënt dus.

Een moderne werkplek met Cloud Solutionz

Bij Cloud Solutionz stemmen we de moderne werkplek af op jullie wensen en behoeften. Wij weten dat er niet één moderne werkplek bestaat, maar dat de moderne werkplek pas echt modern is als deze is afgestemd op de primaire bedrijfsactiviteiten. Samenwerken aan de core-business op kantoor, onderweg, thuis of bij een klant, en dat 24 uur per dag, 7 dagen per week. Dat noemen wij modern werken.

Investeren in een nieuwe werkomgeving voor de gehele organisatie moet natuurlijk wel zekerheid geven. Zekerheid over de effectiviteit, betrouwbaarheid, veiligheid en het comfort voor iedere gebruiker. Je wilt tenslotte dat iedere werknemer er efficiënt en veilig gebruik van gaat maken. Bij Cloud Solutionz geven we je die zekerheid.

Een proactieve basis

Door proactief mee te denken over jullie moderne werkplek, kunnen we samen al snel tot een gewenste situatie komen. Je hoeft dan niet bang te zijn dat je belangrijke zaken over het hoofd ziet. Wij denken alvast een stap vooruit, zodat jij vooral hoeft na te denken over de functies van jullie nieuwe moderne werkplek.

Vervolgens bedenken wij hoe we al deze functies extra kunnen beveiligen, updaten en beheren.

Bewezen resultaat

Bij Cloud Solutionz creëren we de basis van de moderne werkplek met onze standaard bouwblokken. Dit vullen we aan waar nodig met maatwerk, zodat het echt jullie moderne werkplek wordt. Door van A tot Z te weten waar we precies mee bezig zijn, behalen we keer op keer weer het resultaat dat van ons verwacht wordt. Dat is waar we blij van worden!

Onze aanpak

Voordat we jouw gewenste moderne werkplek kunnen creëren, willen we eerst weten wat jij exact zoekt in een moderne werkplek. Daarom ga je eerst met onze consultants in gesprek. We beginnen met het nauwkeurig inventariseren van de behoefte van de gebruikers, teams en organisatie. Onze diensten moeten immers daadwerkelijk gaan bijdragen aan jullie organisatiedoelstellingen. Samen met jouw consultant bekijken we hoe we de moderne werkplek in de cloud het beste kunnen implementeren in de organisatie.

Misschien belangrijker nog, we bekijken uiteraard ook hoe we de gebruikersadoptie het beste kunnen vormgeven. Zo ben je er zeker van dat iedere werknemer efficiënt en veilig gebruik kan maken van zijn of haar moderne werkplek.

Zodra de moderne werkplek geïmplementeerd en operationeel is, en iedere werknemer efficiënt en veilig gebruik ervan kan maken, stopt onze dienstverlening niet. Bij Cloud Solutionz helpen we je namelijk ook om de gehele IT omgeving te beheren en te monitoren. Zo profiteer je nog meer en nog langer van de voordelen van de moderne werkplek. Zo kunnen we IT gerelateerde kosten besparen. En zo weet je zeker dat je bij problemen en/of vragen snel en uitstekend geholpen wordt. Dat is onze aanpak.

Veel gestelde vragen over de moderne werkplek in de cloud

Wat is een moderne werkplek in de cloud? 

De moderne werkplek is de innovatieve werkplek voor jouw organisatie om optimaal te kunnen samenwerken. Altijd, overal en veilig. Binnen de moderne werkplek staat de werkwijze van de gebruiker altijd centraal. Als organisatie faciliteer je je medewerkers met een gestandaardiseerde werkplek, waarmee ze kunnen werken zoals zij dat prettig vinden.

Wat zijn de voordelen van een moderne werkplek?

De voordelen van een moderne werkplek:

  • Werk vanaf elke locatie, op elk moment aan je primaire bedrijfsactiviteiten.
  • Werk in een goed beveiligde omgeving waarin alle data goed beschermd wordt.
  • Betaal alleen voor hetgeen dat jouw organisatie op het moment nodig heeft. Op- en afschalen is zo gebeurd.
  • Bespaar tijd door een efficiëntere werkomgeving

Wat kost een moderne werkplek?

De kosten van een moderne werkplek in de cloud zijn afhankelijk van hoe deze werkplek er voor jouw organisatie precies uit moet komen te zien. Variabelen zoals het aantal gebruikers, applicaties, beveiligingsniveau, etc. zijn van invloed op de kosten. Uiteindelijk betaal je alleen voor hetgeen waar je daadwerkelijk gebruik van maakt. Op- en afschalen is zo gebeurd en dus kunnen er op deze manier heel wat kosten bespaard blijven.

Wat maakt Cloud Solutionz uniek?

Bij Cloud Solutionz werken we aan jullie moderne werkplek. Op basis van onze standaard bouwblokken waarmee we bewezen resultaat boeken creëren we de basis van de gehele IT infrastructuur. De sterke basis zorgt ervoor dat we op maat de benodigde en gewenste functies kunnen toevoegen zodat jullie moderne werkplek compleet is om efficiënter aan de core business te werken.

Onze werkwijze in combinatie met de transparantie en jarenlange ervaring maakt Cloud Solutionz meer dan een betrouwbare IT partner voor de lange termijn.