Microsoft 365

Microsoft 365 is het nieuwe Microsoft Office pakket. Microsoft 365 is volledig online en dus is werken in de cloud altijd en overal mogelijk. Bestanden en wijzigingen worden niet opgeslagen op de fysieke opslag van de hardware, zoals bij veel organisaties nog altijd gebeurt. In plaats daarvan wordt alles opgeslagen in de cloud. Dit brengt een aantal handige voordelen met zich mee die ervoor kunnen zorgen dat er binnen jouw organisatie efficiënter en rendabeler kan worden gewerkt aan de primaire werkzaamheden.

Eén van die voordelen is dat je jouw belangrijke documenten altijd bij de hand hebt waardoor je hier altijd en overal bij kan. Zo is het dus mogelijk om altijd en locatie onafhankelijk verder te werken in de meest recente versie van je bestand. Maar ook direct samenwerken met collega’s, partners en klanten is altijd en overal mogelijk met Microsoft 365. En dat allemaal op een uitstekend beveiligde manier.

Uiteraard kan met de meeste licenties van Microsoft 365 ook nog steeds gebruik gemaakt worden van de desktopapplicaties. Dit maakt Microsoft 365 extra flexibel voor medewerkers die niet direct willen overstappen naar het volledig online werken met de office applicaties in de browser.

Het moderne werken

Microsoft 365 is een extreem nuttig platform als het naar volle potentie wordt benut. Dat is waarom wij Microsoft 365 beheer aanbieden, zo ben je er zeker van dat het moderne werken goed wordt geïmplementeerd binnen jouw organisatie. Bij Cloud Solutionz gaan we namelijk verder dan alleen het migreren van jouw IT omgeving naar Microsoft 365. Lees hier meer over bij ‘’onze aanpak’’.

Want wanneer Microsoft 365 goed is ingericht zorgt dit voor een lagere werklast en maakt het een goede samenwerking met collega’s, partners en klanten makkelijker en efficiënter.

Alle applicaties zoals Word, Excel en PowerPoint zijn zowel online als via de desktop applicaties te bewerken en te bekijken. Zo is iedere stakeholder altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in een project. De OneDrive applicatie maakt het mogelijk om bestanden online te bewaren, te beheren en overal, met elk device en op elk moment toegankelijk te maken. Dit noemen we het moderne werken.

Microsoft Office 365 beheer: onze aanpak

Bij Cloud Solutionz zetten we graag stappen extra. We weten dat alleen het migreren naar een efficiënte Microsoft 365 omgeving vaak niet voldoende is om daadwerkelijk efficiënt modern te kunnen werken. We besteden daarom nadat we de IT omgeving efficiënt hebben ingericht, veel aandacht aan adoptie.

Wij vinden dat adoptie de sleutel is tot succes. Het is namelijk logisch dat niet iedere werknemer binnen jouw organisatie direct efficiënt en zonder problemen aan de slag kan met het moderne werken. Daarom besteden we hier extra aandacht aan. Zo leert iedere werknemer hoe zij efficiënt gebruik kunnen maken van de mogelijkheden in de nieuwe IT omgeving en dus ook optimaal samen te werken met alle interne collega’s en externe relaties.

Zodra jullie IT omgeving vernieuwd en efficiënter vormgegeven is, het adoptieproces meer dan geslaagd is, start het Microsoft 365 beheer. Wij beheren de IT infrastructuur constant zodat verstoringen en problemen tot een minimum beperkt blijven. Zodat de gehele IT omgeving veilig blijft voor iedere werknemer. Wanneer er toch vragen en/of problemen zijn, staat onze Skilled Servicedesk altijd klaar om problemen op te lossen en vragen te beantwoorden.

Met onze aanpak ontzorgen we organisaties volledig zodat jullie je kunnen focussen op de core business.

Bewezen resultaat

Bij Cloud Solutionz kunnen we je helpen om een efficiënte IT omgeving met Microsoft 365 te bouwen en beheren. Dit doen we op basis van onze standaard bouwblokken. Door te werken met onze standaard bouwblokken weten we als geen ander hoe we de basis va een efficiënte IT omgeving creëeren. De basis vullen we aan met maatwerk om de specifieke wensen en benodigdheden van jouw organisatie te vervullen. Zo sluiten jullie benodigde functies perfect aan op de stevige basis van de vernieuwde IT omgeving. Zo behalen we keer op keer de resultaten die van ons verwacht worden en dat mag alls klant best verwacht worden!

Een proactieve basis

Door proactief mee te denken over hoe we jouw IT omgeving het beste kunnen inrichten, kunnen we samen al snel tot een gewenste situatie komen. Je hoeft dan niet bang te zijn dat je belangrijke zaken over het hoofd ziet. Wij denken alvast een stap vooruit, zodat jij vooral hoeft te denken over de functies van jullie nieuwe moderne werkplek.

Vervolgens bedenken wij hoe we al deze functies extra kunnen beveiligen, updaten en draaiend houden.

Wat maakt Cloud Solutionz uniek?

Cloud Solutionz heeft al veel bedrijven mogen helpen met het efficiënt (re)organiseren en beheren van de IT omgeving. Dit allemaal op basis van onze eigen standaard bouwblokken. Door onze standaard bouwblokken jarenlang te optimaliseren en telkens te verrijken met de nieuwste kennis, kunnen we er zeker van zijn dat we de meest optimale en efficiënte werkomgeving creëren. Van een unieke werkwijze kunnen we dus zeker spreken.

In combinatie met onze transparantie en proactiviteit zijn wij een betrouwbare IT partner voor veel bedrijven.

Transparant in wat we doen!

We kunnen hetgeen dat we voor je kunnen betekenen heel ingewikkeld maken, maar dat past niet goed bij onze werkwijze. Bij Cloud Solutionz merken we dat we veel fijner samenwerken als onze klanten precies weten waar we mee bezig zijn, en misschien belangrijker nog, waarom. Zo zijn de kosten ook direct duidelijker en weet je precies waar je aan toe bent.