IT Beheer

Werken in de trein, werken vanuit huis of zelfs werken vanuit het buitenland. Het is de moderne manier van werken waar we langzamerhand steeds meer op over gaan. Maar nog steeds werken we ook graag op onze kantoren, deze combinatie noemen we hybride werken. Zo besparen we tijd en geven we onze medewerkers heel wat meer flexibiliteit. Klinkt goed toch?

Wel moeten onze IT systemen hierop aangepast en onderhouden worden. Ook dit is voor veel bedrijven in het MKB een nieuwe, moderne manier van werken. Cloud Solutionz helpt bedrijven het ‘’moderne werken’’ mogelijk te maken, maar daarnaast vooral ook efficiënt en betrouwbaar te houden. IT beheer is hier een belangrijk onderdeel van!

IT beheer uitbesteden?

Wij beheren, jullie focussen op de core business!

Voor ons is het beheren van IT omgevingen hetgeen waar we dagelijks onze volle aandacht op richten. Dat vinden we belangrijk omdat de IT infrastructuur voor elk bedrijf dagelijks ondersteuning biedt bij de core business. Medewerkers zijn door een goed werkende IT infrastructuur in staat om op een zo laagdrempelig mogelijke wijze, belangrijk werk te verrichten.

Wij beheren, zodat jij je meer kan focussen op wat er voor jou en jouw klanten echt toe doet. Met het beheren van jouw IT bedoelen we onder andere:

  • Opbouwen en onderhouden van de IT omgeving op basis van onze standaard bouwblokken
  • Upgraden en patchen van de IT systemen
  • Optimaal veilig houden van systemen
  • Lifecyclemanagement zodat jullie langer genieten van goed werkende IT omgevingen
  • Beheren van in- en uitstroom van medewerkers

Een proactieve basis

IT beheer uitbesteden doe je hoogstwaarschijnlijk omdat je zelf de kennis, tijd of financiële middelen niet in huis hebt om dit proactief te doen. Bij Cloud Solutionz is dit onze core business en dus nemen we daar alle tijd voor. Zo voeren we met behulp van constante monitoring proactief beheer uit waardoor we het aantal verstoringen in de IT omgevingen tot een minimum beperken.

Een proactieve basis van jouw IT beheer zorgt er niet alleen voor dat we heel wat verstoringen voorkomen. Door proactief te handelen maken we het jou en jouw collega’s ook een stuk makkelijker. We voorzien namelijk al snel wanneer er mogelijk problemen met betrekking tot efficiënt en doelgericht werken kunnen ontstaan. Dit lossen we op voorhand al op, zodat jullie de problemen niet hoeven te ervaren.

Wat kost IT beheer uitbesteden?

IT beheer kan een heel breed iets zijn. We kunnen daardoor geen standaardtarieven opstellen. Wel kunnen we aan de hand van een oriëntatiegesprek al een hele goede schatting geven van de verwachte kosten. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Waarom vanuit de cloud?

Onze naam heeft je waarschijnlijk al het idee gegeven dat wij onze voorkeur geven aan cloud omgevingen. Vanuit de cloud zijn we namelijk in staat een stuk efficiënter en vooral flexibeler te werken. Door de cloud kunnen we overal en op elk moment bij ons werk, en aan het werk. En dat is wat je wilt toch?

We noemen het werken vanuit de cloud ook wel het ‘’moderne werken’’. We bouwen en beheren jouw benodigde IT systemen in de cloud zodat je kunt profiteren van flexibiliteit en schaalbaarheid. Uiteraard beheren we ook de user devices die fysiek op kantoor staan of in bezit van de werknemers. Dit koppelen we aan de cloud omgeving zodat efficiënt werken nog makkelijker wordt.

Al overtuigd van het moderne werken? Met ons IT beheer wordt het nog beter!

Natuurlijk wil je gewoon efficiënt en flexibel gebruik kunnen maken van al jouw benodigde IT systemen in de cloud en op de werkvloer. In combinatie met het beheer bij Cloud Solutionz profiteer je optimaal van de mogelijkheden van het moderne werken. Waar je misschien in eerste instantie nog niet aan denkt, maar wat wel zeer belangrijk is, is dat door het proactieve beheer bij Cloud Solutionz je problemen tot een minimum beperkt.

Zodoende bespaar je kostbare tijd een veel frustratie…

Dus, wil je meer te weten komen over de vele oplossingen die Cloud Solutionz je kan bieden? Plan dan eens een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze experts in!

Hoe ziet onze werkwijze eruit?

We starten altijd met een kennismakings- of oriëntatiegesprek. Zo kunnen we samen bekijken waar jullie nou echt behoefte aan hebben en wat jullie het beste zal helpen jullie primaire bedrijfsvoering zo goed mogelijke te ondersteunen. Gezamenlijk komen we tot een plan en stemmen we een doorlooptijd af. Samen met jouw dedicated projectleider doorloop je de transitiefase op een zo efficiënt mogelijk manier zodat jullie ook hier tijd en kosten kunnen besparen. Transitie voltooid? Dan nemen wij het volledige beheer over en hebben jullie rechtstreeks contact met onze vaste Service Level Manager.