We Provide IT

De cloud is nog relatief nieuw en veel bedrijven krijgen te maken met vergrijzing. Je kunt dan wel even een nieuwe technologie droppen, maar het heeft de meeste kans van slagen als de adoptie goed begeleid wordt. Daar gaan wij voor zorgen!

Team Cloud Solutionz!

Gezamenlijk 60 jaar ervaring in de IT!

Ons team bestaat uit specialisten met jarenlange ervaring opgebouwd binnen hun vakgebied bij diverse organisaties en branches, waarbij alle directieleden bij één of meerdere Managed Service Providers hebben gewerkt in verschillende rollen. Door deze opgebouwde ervaring weten we als geen ander hoe processen optimaal gestroomlijnd kunnen worden en projecten het best uitgevoerd dienen te worden om doelen te behalen waarbij de wensen en behoeften van de klant centraal staan. 

Visie & Missie

Cloud Solutionz heeft als missie het ontzorgen van bedrijven en organisaties die de transitie naar de cloud willen maken of hun huidige cloud omgeving beheerd willen hebben door Cloud Solutionz.

We gaan als Cloud Solutionz bedrijven helpen naar de cloud. Met als doel om kosten-efficiënter te gaan werken, maar vooral ook veiliger en flexibeler. De core business van onze klanten moet 365 dagen lang, 24 uur per dag vanuit overal ter wereld doorgang kunnen vinden. Hierbij verzorgen we de volledige transitie en daarna het beheer van de nieuwe omgeving, zowel de back-end infrastructuur als alle cliënt devices (indien gewenst).

Het doel van onze missie is dat iedereen overal zonder zorgen efficiënt kan werken met een hoge bedrijfscontinuïteit!

Wie zijn wij

Michael Sitaram, Ajay Goerdial, Noeranie Ramdjan, Nishant Thakoerdat en Timur Ozcan: We zijn geen alledaags groepje ondernemers. We maken onderling ook de nodige grappen over onze verschijning en samenstelling. Maar als er één ding is wat wij uitstralen, dan is het betrouwbaarheid.

Wij vijf hebben expertises die perfect op elkaar zijn afgestemd en daarmee een solide directie vormen van Cloud Solutionz: Michael, oprichter van The Solutionz Group (TSG), is de algemeen directeur (noemt zichzelf ook wel de bemoeial), Ajay (mede-oprichter TSG) is financieel verantwoordelijk, Timur zorgt ervoor dat de klant altijd happy is, Nishant is verantwoordelijk voor alle interne processen en Noeranie is de commerciële motor.

Kennismaken? Laat je gegevens achter!

2 + 10 =