Azure Virtual Desktop

Steeds meer organisaties krijgen de kracht van het moderne werken in de cloud door. Desondanks lukt het vaak niet om met de bestaande applicaties over te stappen naar de cloud. Veel organisaties zijn hierdoor helaas nog steeds gedwongen om vanuit hun bestaande datacenter en SBC (server based computing)  omgeving te blijven werken. Dat is meestal niet wenselijk, zeker niet in een tijd waarin gedwongen thuiswerken en zorgen over ‘’online veiligheid’’ toenemen.

Kun jij garanderen dat de thuiswerkplek van jouw medewerkers net zo veilig is als die op kantoor? Weet je zeker dat de thuiswerkplek vrij is van schadelijke software? En weet je zeker dat jouw medewerkers bedrijfsdata niet per ongeluk met externe partijen delen?

De schaalbare oplossing: Azure Virtual Desktop

Azure Virtual Desktop is de schaalbare oplossing voor dit soort vraagstukken. Dankzij de technologie van de Azure Virtual Desktop kun je afscheid nemen van je eigen datacenter en de oude SBC omgeving. Je kunt beginnen met echt profiteren van de kracht van de cloud.

Dit is mogelijk dankzij de inzet van Windows 10 of 11 vanaf het Azure platform. Jullie vertrouwde en benodigde applicaties waarmee primaire werkzaamheden verricht worden verhuizen gewoon mee. Jouw medewerkers blijven dus werken zoals ze altijd gewend zijn, maar dan locatie-, device- en tijdonafhankelijk. En jij hoeft je geen zorgen meer te maken over de veiligheid van belangrijke bedrijfsdata.

Wat kost IT beheer uitbesteden?

IT beheer kan een heel breed iets zijn. We kunnen daardoor geen standaard tarieven opstellen. Wel kunnen we aan de hand van een oriëntatiegesprek al een hele goede schatting geven van de verwachte kosten. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend oriëntatie gesprek.

Bewezen resultaat

We kunnen het ons voorstellen dat ‘’IT beheer uitbesteden’’ nog als een vrij breed begrip kan klinken. Wellicht heb je er al wel ervaring mee, maar we leggen graag eens uit hoe wij dit met ons bewezen resultaat aanpakken.

Bij Cloud Solutionz bouwen en beheren we cloud omgevingen door gebruik te maken van bewezen effectieve standaard bouwblokken waar we al jarenlang bewezen resultaat mee boeken. Zo houden we het voor iedereen overzichtelijk en gemakkelijk.

Transparant in wat we doen

IT klinkt voor veel mensen al lastig genoeg. We houden er dan ook niet van om ons werk op een ingewikkelde manier te definiëren. In plaats daarvan maken we hetgeen dat we doen zo transparant mogelijk. Zo weten we beide waar we aan toe zijn en dat werkt een stuk fijner.

Zo weet je goed wat er staat te gebeuren, en misschien belangrijker nog, waarom dit staat te gebeuren. Zo zijn de kosten een stuk duidelijker en weet je precies waar je aan toe bent.

Waarom vanuit de cloud?

Onze naam heeft je waarschijnlijk al het idee gegeven dat wij onze voorkeur geven aan cloud omgevingen. Vanuit de cloud zijn we namelijk in staat een stuk efficiënter en vooral flexibeler te werken. Door de cloud kunnen we overal en op elk moment bij ons werk, en aan het werk. En dat is wat je wilt toch?

We noemen het werken vanuit de cloud ook wel het ‘’moderne werken’’. We bouwen en beheren jouw benodigde IT systemen in de cloud zodat je kunt profiteren van flexibiliteit en schaalbaarheid. Uiteraard beheren we ook de user devices die fysiek op kantoor staan of in bezit van de werknemers. Dit koppelen we aan de cloud omgeving zodat efficiënt werken nog makkelijker wordt.

Al overtuigd van het moderne werken? Met ons IT beheer wordt het nog beter!

Natuurlijk wil je gewoon efficiënt en flexibel gebruik kunnen maken van al jouw benodigde IT systemen in de cloud en op de werkvloer. In combinatie met het beheer bij Cloud Solutionz profiteer je optimaal van de mogelijkheden van het moderne werken. Waar je misschien in eerste instantie nog niet aan denkt, maar wat wel zeer belangrijk is, is dat door het proactieve beheer bij Cloud Solutionz je problemen tot een minimum beperkt.

Zodoende bespaar je kostbare tijd een veel frustratie…

Dus, wil je meer te weten komen over de vele oplossingen die cloud Solutionz je kan bieden?

Plan dan eens een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze experts in!

Hoe ziet jullie werkwijze eruit?

We starten altijd met een kennismakings- of oriëntatiegesprek. Zo kunnen we samen bekijken waar jullie nou echt behoefte aan hebben en wat jullie het beste zal helpen jullie primaire bedrijfsvoering zo goed mogelijke te ondersteunen. Gezamenlijk komen we tot een plan en stemmen we een doorlooptijd af. Samen met jouw dedicated projectleider doorloop je de transitiefase op een zo efficiënt mogelijk manier zodat jullie ook hier tijd en kosten kunnen besparen. Transitie voltooid? Dan nemen wij het volledige beheer over en hebben jullie rechtstreeks contact met onze vaste Service Level Manager.