Het zal je vast niet ontschoten zijn, maar begin oktober stond volledig in het teken van de lancering van Cloud Solutionz! Uiteraard konden we dit heuglijke feit niet zomaar aan ons voorbij laten gaan en hebben wij dit onlangs gevierd. 

Samen met onze familie, vrienden, collega’s en andere genodigden hebben we het glas geheven op de livegang van Cloud Solutionz. Naast de mogelijkheid om het kantoor te bewonderen, kennis te maken met onze dienstverlening en ons als team waren hapjes en drankjes in overvloed. Zoals je van ons wel gewend bent!

Wij willen iedereen bedanken voor hun aanwezigheid en de mooie cadeaus die wij in ontvangst hebben mogen nemen. Wij waarderen dit enorm.

Ben jij benieuwd hoe wij jou kunnen helpen bij het maken van de stap naar de cloud toe? 
Neem dan contact met ons op wij helpen je er graag bij!