Enkele aandeelhouders hebben zich teruggetrokken, waarbij de bestuursleden Michael Sitaram, Ajay Goerdial en Noeranie Ramdjan aanblijven en de afgetreden bestuursleden per 1 november zijn opgevolgd door Timur Ozcan en Nishant Thakoerdat.

Nieuwe gezicht met bak aan ervaring

Waarbij Timur Ozcan in de rol van Service Delivery Manager verantwoordelijk is voor het leveren van onze IT-services aan onze klanten en interne gebruikers. Zijn belangrijkste taak is ervoor te zorgen dat de IT-services consistent blijven voldoen aan de afgesproken servicelevelovereenkomsten (SLA’s) en de verwachtingen van de klant. Een cruciale rol binnen de organisatie om ervoor te zorgen dat de IT-services effectief en efficiënt worden geleverd en dat de klanttevredenheid wordt behouden en zelfs wordt verbeterd. Timur is met zijn schat aan ervaring zowel technisch als zakelijk goed onderbouwd.

CEO Michael Sitaram: ‘Met Timur halen we een bak aan ervaring binnen. Hij heeft inmiddels al bijna 20 jaar ervaring binnen de IT en heeft naam weten te maken bij gerenommeerde organisaties, waaronder diverse overheidsinstanties en Managed Service Providers. We zijn blij met zijn komst en toetreding tot het bestuur, waardoor we nu nog completer zijn.’

Pro-activiteit, positivisme, enthousiasme en energie

Naast Timur is het bestuur ook uitgebreid met Coordinator Operations Nishant Thakoerdat waarbij hij verantwoordelijk is voor het plannen, organiseren en beheren van activiteiten en middelen om projecten, processen of teams soepel en efficiënt te laten verlopen op de IT-afdeling. Zijn achtergrond als IT Recruitment Consultant heeft Nishant ook blootgesteld aan de dynamiek van teamwork en samenwerking binnen de IT-sector, wat heeft geholpen zijn natuurlijke teamgerichtheid te versterken. Die rol heeft hem bekend gemaakt met het belang van effectieve coördinatie bij het matchen van kandidaten met vacatures en bij het beheren van wervingsprocessen. Juist deze ervaring heeft zijn communicatievaardigheden nog meer versterkt en het vermogen om prioriteiten te stellen en multitasking te beheren aangescherpt.

Michael Sitaram: ‘Ondanks het verschil in zijn vorige rol en de nieuwe rol als coördinator, geloof ik dat de overdraagbare vaardigheden en inzichten die hij heeft verworven hem zullen helpen om zich snel aan te kunnen passen en te groeien in zijn nieuwe rol. Nishant kan zich gemakkelijk aanpassen aan situaties, daarbij is hij proactief, positief en enthousiast en brengt hij enorm veel energie mee in het team.’

Onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn

Middels de wijziging in de samenstelling willen wij onze operationele efficiëntie optimaliseren, maar ook benadrukken dat deze wijziging geen negatieve impact zal hebben op ons pakket aan diensten en de kwaliteit van onze dienstverlening.

Onze toewijding aan het handhaven van de hoogste servicekwaliteit blijft onveranderd. We blijven dezelfde hoge normen hanteren en streven ernaar om aan ieders verwachtingen te voldoen en deze zelfs te overtreffen.

We geloven dat deze aanpassing in de samenstelling ons in staat zal stellen om onze klanten nog beter van dienst te zijn en tegelijkertijd een naadloze en hoogwaardige dienstverlening te behouden.

 

Wil je nader kennis maken met Cloud Solutionz en de mogelijkheden bespreken om de stap naar de cloud te maken? Dan nemen wij contact met jou op!