Revolutionair is hij wel te noemen: Steve Jobs, met zijn Apple-producten. Denk er maar eens over welke impact dit unieke bedrijf heeft gehad op de wereld waarin we leven…

Heb je een iPad? Of een iPhone? Of ben je een van de velen die werkt op een Mac? Dan heb je dit allemaal te danken een deze ene man!
Voornamelijk muzikanten en artiesten liepen al snel met de krachtige en betrouwbare producten uit de Apple-lijn.

Steve Jobs bracht een revolutie teweeg in de moderne wereld met Apple-producten. Neem de tijd om na te denken over de impact die dit unieke bedrijf heeft gehad op de wereld die we kennen. Steve Jobs Day erkent de ongelooflijke innovator die hij was, en alles wat hij heeft gedaan om de wereld waarin we leven zowel te veranderen als te definiëren.
Wist je dat begin dit jaar melding werd gemaakt dat de mijlpaal van twee miljard actieve apparaten onder gebruikers is bereikt. Dit zijn bijvoorbeeld iPhones, iPads, Macs en andere hardwareproducten van Apple.

#cloudsolutionz #weprovideit #apple #stevejobs #stevejobsday