Timur maakt sinds kort deel uit van het bestuur van Cloud Solutionz en zal tevens de rol van Service Delivery Manager gaan vertolken.
In die rol is zijn belangrijkste taak er voor te zorgen dat de IT-services consistent blijven voldoen aan de SLA’s en de verwachtingen van de klant. Een enorm cruciale rol binnen de organisaties dus, wat hem op het lijf geschreven is.
 
CEO Michael Sitaram: ‘Met Timur halen we een bak aan ervaring binnen, want hij heeft al bijna 20 jaar ervaring binnen de IT en is zowel technisch als commercieel goed onderlegd. In zijn rol als Service Delivery Manager komt dit uitermate goed van pas! We zijn enorm blij met de komst van Timur’.
 
Welkom bij Cloud Solutionz Timur!
 
Wil je weten hoe Cloud Solutionz jou en jouw organisatie kan helpen bij de stap naar de cloud toe? Of wil je weten of jullie al optimaal gebruik maken van de cloud? Schroom dan niet om eens te bellen, Timur staat je graag te woord om je hierover advies te geven! Bel 06 – 2946 4736.