V.I.A. Adviesbureau

Ik ben in contact gekomen met Cloud Solutionz via een collega van een ander administratiekantoor. Ze vertelden me dat ze geswitched waren van IT-leverancier en zeer tevreden waren met de nieuwe partij. Omdat ik niet helemaal tevreden was met mijn huidige leverancier en het einde van het contract langzamerhand in zicht kwam, heb ik contact opgenomen met hun Sales afdeling. 

Na een oriënterend eerste gesprek welke erg goed beviel, hebben ze mijn huidige fysieke IT-omgeving in kaart gebracht en een health check uitgevoerd. Hier kwamen de nodige punten uit. Vervolgens hebben ze een adviesrapport opgesteld om alles naar de Cloud te brengen. Vanwege het deels thuiswerken van mijn medewerkers zag ik de flexibele en beveiligde manier van inloggen en werken vanuit de cloud graag gerealiseerd worden. Dat was nu vaak een probleem en het werkte de ene keer wel en andere keer niet. Als ik dit vervolgens aanmeldde bij mijn toenmalige leverancier, kon ik vaak uren wachten voordat dit weer naar behoren werkte. Je kunt je voorstellen dat dit veel geld kost en bovendien de nodige frustratie met zich meebrengt. 

We zijn gestart met de transitie en we hebben meteen de desktops en laptops vernieuwd. Deze zijn door hun in beheer genomen, samen met de virtuele servers in de Microsoft Cloud. Qua performance merken mijn medewerkers en ik dat we er juist op vooruit zijn gegaan. Onze applicaties starten snel op en ook het inloggen gaat snel. Wat alles makkelijk maakt, is dat we met 1 account overal kunnen inloggen, ook al is dat bij een applicatie die ergens anders draait. Als we dan een keer iets bij hun Servicedesk melden, dan worden we zeer snel en adequaat geholpen. De persoonlijke aandacht is erg prettig om te ervaren. 

We zijn nu een aantal maanden klant en zeer tevreden. Ze schakelen snel en de lijntjes zijn kort. Ook zijn de kosten duidelijk en transparant, we weten waar we aan toe zijn. En als we eens willen sparren over bijvoorbeeld een nieuwe applicatie, dan denken ze graag mee en is het vrij snel geïmplementeerd. Zo hebben we gevraagd wat ervoor nodig was om gebruik te maken van Teams. Daar hebben ze ons bij geholpen. Niet alleen door het beschikbaar te maken, maar ook door ons te helpen met adoptie door werkinstructies aan te bieden, maar ook één van onze medewerkers als ambassadeur aan te wijzen en haar extra op te leiden. Dat werpt z’n vruchten af. Ze is nu bekend met de zogenoemde “governance” en straalt dit ook zo uit naar de interne organisatie. 

Shan Harhangi
Directeur

“Cloud Solutionz heeft onze IT-omgeving naar de Cloud gebracht en het werkt nu sneller en stabieler dan voorheen. We hebben amper verstoringen. Als we de Servicedesk bellen voor een hulpvraag of een storing, worden we snel en adequaat geholpen. Zowel mijn medewerkers als ik zijn zeer tevreden!” 

We Provide IT

Bij Cloud Solutionz werken we op basis van onze eigen standaard bouwblokken. Zo kunnen we er zeker van zijn dat we optimaal en efficiënt kunnen beheren. Hierdoor zijn we transparant in wat we allemaal doen en hoe de kosten hiervoor zijn opgebouwd. Dit in combinatie met jarenlange ervaring en gespecialiseerde kennis binnen ons team, maakt Cloud Solutionz uniek in de markt.