Fast

Als beginnende ondernemer in de juridische dienstverlening was ik op zoek naar een partner die mijn ICT-faciliteiten zou gaan inrichten.

Na het eerste gesprek te hebben gehad met Cloud Solutionz in de persoon van Jan, kreeg ik gelijk een vertrouwd gevoel en het idee dat zij mij goed konden helpen met het inrichten van mijn ICT-faciliteiten. Jan wist mijn wensen goed in kaart te brengen en aan te vullen, en daarbij kwam hij met suggesties waarbij ik zelf niet stil had gestaan.

Door de feestdagen was het helaas niet mogelijk om nog voor de start van het nieuwe jaar mijn ICT-faciliteiten in te richten. Ook hier dacht Cloud Solutionz in mee en zorgden ze ervoor dat ik in ieder geval in het nieuwe jaar operationeel kon zijn door mijn e-mailfunctionaliteiten in te richten.

Op de dag dat Jan langs kwam om alles te regelen verliep alles vlekkeloos. Hij liet mij nog kennis maken met extra beveiligingssoftware. Na een korte demo heeft de medewerker dit ook direct voor mij ingericht. Daarna liep ik nog tegen wat kleine probleempjes aan en vrijwel direct werd dit opgepakt en opgelost.

Cloud Solutionz is erg klantvriendelijk, weet van aanpakken en speelt goed in op de wensen van de klant. Daarnaast helpen ze je direct als er een probleem is, zodat de bedrijfsvoering niet te lang stil komt te staan. Cloud Solutionz heeft een goede service!

Als ik in de toekomst ICT-problemen heb, weet ik waar ik moet aankloppen!

S. Toekoen
Advocaat

Cloud Solutionz is erg klantvriendelijk, weet van aanpakken en speelt goed in op de wensen van de klant 

We Provide IT

Bij Cloud Solutionz werken we op basis van onze eigen standaard bouwblokken. Zo kunnen we er zeker van zijn dat we optimaal en efficiënt kunnen beheren. Hierdoor zijn we transparant in wat we allemaal doen en hoe de kosten hiervoor zijn opgebouwd. Dit in combinatie met jarenlange ervaring en gespecialiseerde kennis binnen ons team, maakt Cloud Solutionz uniek in de markt.