Na ons artikel in OnderNamen zijn we onlangs benaderd door het regionaal zakenmagazine Vallei Business, welke zich richt op de Foodvalley Regio, ook wel bekend als de acht gemeenten binnen de Gelderse Vallei en nauw samenwerken met de provincie Utrecht. Onze standplaats is praktisch om de hoek van deze regio waar volop mogelijkheden liggen, want ook hier zijn nog vele organisaties die de stap naar de cloud nog niet hebben weten te maken.

Cloud Solutionz doet het anders, dan andere IT-providers. Waar ze merkten de klant wel koning was tijdens de transitie naar de cloud, maar dat daarna al snel de aandacht verslapte. De klant voelde zich vervolgens door het verwaterde contact niet meer gehoord. De mannen van Cloud Solutionz hebben daarvan geleerd: hoe het niet én wel moet. Ze willen ook na het adoptietraject nauw contact houden met klanten. Dat houdt in dat de engineers op regelmatige basis op bezoek komen om te zien hoe de situatie op de werkvloer is.

Lees hier het volledige artikel op Vallei Business.